dimarts, 19 de juliol de 2011

Economia Española? Guerra Civil?

Mercat Vell de Sant Antoni
www.brangulivaseraqui.com 
Diapos també!

1 comentari:

 1. Català
  Felicitats! Aquesta foto ha estat seleccionada com a finalista del projecte “Brangulí va ser aquí. I tu?” i formarà part de l’exposició “Barcelona: 2000-2010” que prepara el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) del 22 de setembre al 23 d’octubre de 2011. La foto opta a ser una de les 10 guanyadores del concurs. Totes les fotografies finalistes es projectaran en l’exposició i les 10 guanyadores – una per categoria de la convocatòria– s’imprimiran en format especial per a la mostra.
  Les 10 fotografies guanyadores del concurs es donaran a conèixer el dia de la inauguració de l’exposició, el proper 22 de setembre a les 19.30h al CCCB. T’hi esperem!
  Pots veure totes les fotos finalistes aquí: http://www.brangulivaseraqui.com/admin/editorsChoice.php

  [Español]
  ¡Felicidades! Esta foto ha sido seleccionada como finalista del proyecto “Brangulí estuvo aquí. ¿Y tú?” y formará parte de la exposición “Barcelona: 2000-2010” que prepara el Centro de Cultura Contemporánea de Barcelona (CCCB) del 22 de septiembre al 23 de octubre de 2011. La foto opta a ser una de las 10 ganadoras del concurso. Todas las fotografías finalistas se proyectarán en la exposición y las 10 ganadoras – una por categoría de la convocatoria– se imprimirán en un formato especial para la muestra.
  Las 10 fotografías ganadoras del concurso se darán a conocer el día de la inauguración de la exposición, el próximo jueves 22 de septiembre a las 19.30h en el CCCB ¡Te esperamos!
  Puedes ver todas las fotos finalistas aquí: http://www.brangulivaseraqui.com/admin/editorsChoice.php

  English
  Congratulations! This photo has been selected as finalist of the project “Brangulí was here. What about you?” It will be part of the exhibition “Barcelona: 2000-2010” that the Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) will hold from September 22 to October 23, 2011. The photo could be chosen to be one of 10 winners of the contest. All finalist photos will be screened at the exhibition and the 10 winners - one per category of the competition - will be printed in a special format for the show.
  The 10 selected winners of the contest will be announced the day of the opening of the exhibition on Thursday 22 September at 7.30 p.m. at the final space of the exhibition "Brangulí. Barcelona.1909-1945” at CCCB. See you there!
  You can see all the finalist photos here: http://www.brangulivaseraqui.com/admin/editorsChoice.php

  ResponElimina